Popular fads and trends in the 2000s

Stringed pants

Quần đan dây Tất nhiên, việc nhìn thấy những chiếc quần dài phối ren thay vì khóa kéo thông thường ngày nay có thể sẽ đặt ra rất nhiều câu hỏi, nhưng một thời gian ngắn trước đây, chúng được coi là món đồ hàng đầu vì chính J.Lo đã mặc chúng. Nhưng ngay cả khi đó, chỉ những người dũng cảm nhất mới dám mua chúng.

Instead of using conventional zippers, the 2000s hot trend pants are kept fixed on the wearer’s body by tying a rope. This is the choice of many individual girls to define their own style, such as the fiery star Jennifer Lopez.

Classic vest

Áo gile cổ điển Những người đã sống qua thập kỷ đầu tiên của thế kỷ này đều biết rõ về mức độ phổ biến của những chiếc áo vest cổ điển nhỏ bé trong thời kỳ đó. Họ được mặc với áo phông, áo sơ mi, và thậm chí trên cơ thể khỏa thân.

This design has been mixed layers with all types of outfits, from t-shirts, shirts to instant dresses, even worn separately as a sexy shirt.

Boxed pants

Quần hộp Có vẻ như không có gì có thể trông tồi tệ hơn những chiếc quần hộp cạp thấp, phải không? Nhưng 10 năm trước không những không phát sinh nghi vấn mà còn được coi là siêu thời thượng. Hơn nữa, người dũng cảm nhất sẽ nhét chúng vào đôi ủng với một chiếc ủng bó sát.

About 20 years ago, low-rise hip-hop pants appeared everywhere, popular in both the West and the East.

Balloon dress

4 balloon dress 6844 1600764624

Puffy bear figure was promoted by Paris Hilton – a style icon at the time. However, it is not appreciated by professionals because of its childish looks and lack of respect.

String Belt

6 String belts 5967 1600764624
Michelle Trachtenberg during The 2002 Teen Choice Awards – Press Room at Universal Amphitheater in Universal City, California, United States. (Photo by Jeffrey Mayer/WireImage)

These accessories are always accompanied by low waist pants, often decorated with studs or floral motifs.

Tutu skirt

7 Tutu skirt 3444 1600764624

Inspired by ballet costumes, the bouncy tulle skirts became a notable trend in the 2000s thanks to protagonist Carrie Bradshaw of the TV series Sex and the City.

Must Read

MAGAZINE